logo bb header

Kids & Family

Voor gezinnen met kinderen zijn er veel leuke uitstapjes in de directe omgeving. Op deze pagina vertellen we je graag meer over al het leuks dat in de buurt te vinden is.

Huifkarhoeve en Speeltuin de Gitstap

De huifkarhoeve en de grote buitenspeeltuin is via een zandpad aan de achterkant van ons gastenverblijf te bereiken binnen 5 minuten. Je kunt hier een huifkartocht maken in de mooiste stukken natuurschoon.
De Huifkarhoeve beschikt over een leuk ingerichte grote speeltuin en een hoeve met restaurant en terras waar je lekker kunt eten.

www.gitstap.nl

 

AmiciBay Effelderwaldsee

AmiciBay is een groot Aqua natuurwaterpark, ideaal voor kinderen en gezinnen, op nog geen 2 km. afstand van onze B&B Roodbeekerhof gelegen.
Het betoverende meer van ca 40 ha met kraakhelder water, getest door het Duitse hygiënische instituut.
Er is o.a. een grote ligweide met springkussens en een spectaculair drijvend Aquapark.

www.amicibeach.com
www.effelderwaldsee.de

 

GaiaZOO

De leukste dierentuin van Nederland!
GaiaZOO biedt een adembenemende wereld van dier en natuur. De Zuid-Limburgse dierentuin werd vanwege een nieuw en uniek dierentuinconcept door het publiek reeds vier keer gekozen tot ‘Mooiste Dierentuin van de Benelux’ en is in 2013 gekroond tot ANWB’s ‘Leukste Uitje van Nederland’. In GaiaZOO reis je in één dag over de hele wereld en ontmoet je vele bijzondere en unieke diersoorten. GaiaZOO biedt een onvergetelijk dagje uit voor groot én klein. In ca. 30 autominuten te bereiken.

www.gaiazoo.nl

 

Nationaal park De Meinweg

B&B Roodbeekerhof ligt op loopafstand van het nationaal park de Meinweg.
De Meinweg is ongeveer 1600 ha groot en bestaat uit bossen,heide, vennen en beken, dit prachtig gebied is bij uitstek geschikt voor de natuurliefhebbers.
Diverse fiets en( nordic)wandelroutes zijn in onze B&B op de kamer aanwezig of bij de receptie verkrijgbaar.

www.nationaal-parkdemeinweg.nl

 

Paardenmanege-/Rijstal Venhof

Paardenmanege en rijstal Venhof is sinds jaar en dag een begrip in Midden-Limburg. Gelegen aan de rand van Nationaal Park “de Meinweg” is Rijstal Venhof een ware oase van rust en groene natuur. Het park ligt ten oosten van Roermond en heeft een oppervlakte van maar liefst 1.800 ha.

Behalve een van s’lands mooiste omgevingen om met paard of rijtuig uit rijden te gaan komt de wandelaar en fietser maar ook de rolstoel (en rolator-, kinderwagen) aan zijn/haar trekken.

www.venhof.nl

 

Kinderboerderij en kinderspeeldorp PeeWee

Op ca. 6 km. afstand is kinderdorp en kinderboerderij PeeWee gelegen.
Peewee is een van de grootste buiten- en indoorspeeltuin van Nederland
(ca. 2400 m2). De kinderen kunnen hier een heerlijke speeldag beleven,
ook ideaal in de wintermaanden of bij slecht weer.

www.peeweeposterholt.nl

 

Designer Outlet Centrum Roermond

Winkelstad Roermond (ca. 10 km) met zijn gevarieerde restaurantjes en vele boetiekjes is makkelijk per fiets te bereiken.
Winkelen in een prettige sfeer en een stijlvolle ambiance. Het Desinger Outlet Roermond zorgt voor een buitengewone winkelbelevenis. Ontdek meer dan 170 designmerken in ruim 100 winkels.

www.designeroutletroermond.com